A fogorvos válaszol

Gyerek fogíny

.

4 éves kisfiam fogínyén belül, a felső két szemfog mögött, a szájpadlásán pár napja észrevettem egy vörös színű, borsószem méretű duzzanatot. Eleinte arra gondoltam, hogy a fogínye változott el ilyen formán, mivel belül eléggé ránőtt a fogakra, mintha az ínye lenne. De már kezd kicsit aggasztani a dolog, lévén, hogy a kinövésnek jóval sötétebb piros színe van, mint az ínye többi részének. Kisfiamat nem zavarja, nem panaszkodik fogfájásra. Önök szerint mi lehet? Érdemes ezzel felkeresni egy fogorvost? Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Anyuka!

Látatlanban nem áll módunkban diagnózist felállítani, így kérem keressenek fel egy gyermek fogszakorvos kollégát!

Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőnk várja a piciket.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk