A fogorvos válaszol

Gyermek fogak

O. Marianna

Udvozlom
Kisfiam fogain feheres lerakodas van. Az osszes fogat szinte benotte egy feheres reteg ami nem jon le fogkefevel. Mit tudunk tenni? Illetve mitol van ez? 7 eves eppen fogvaltasban van de a maradando fogai is igy neznek ki nemcsak a tejfogak
Koszonom

Válasz

Kedves Kérdező!

Valószínű fogkő rakódott a gyermek fogaira, de  hogy mi az a lerakódás, azt egyértelműen csak klinikai vizsgalattal tudjuk megítélni. Amennyiben valóban fogkőről van szó, fogkőeltávolítással a lerakódás eltávolítható. Helyes fogmosással megelőzhető a kialakulása.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk