A fogorvos válaszol

Gyermekem foga fáj.

K. Beáta

Jónapot. Kedves Doktorúr. Az lenne a kérdésem hogy a kislányom foga alul a legutolsó nagy rágófoga lyukas voltunk vele fogorvosnál aki megtisztitota neko betömte idéglenes tömésel ami ki eset neki rá 4 napra. De viszont ha eszik a kislány akkor fáj neki. És ha megnyomon is. De viszont nem fájlaja csak evés közbe. A fogorvosunk azt mondta hogy ennek el kell múlnia. De viszont én tanácstalan vagyok. Válaszát köszönöm.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Nem tudom, kislánya hány éves, az érintett fog tejfog-e vagy maradófog. Ezek fontos információk. Azonban ha a tömés kiesett és panasza van, mindenképp felkeresném újra a fogorvost vagy kimondottan gyermekfogorvosi rendelőt, ahol a legnagyobb hozzáértéssel tudnak lányának segíteni. 

Üdvözlettel 

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk