A fogorvos válaszol

gyógyszer

e. z

Tisztelt Doktor!

31 éves vagyok, több letört foggal. Megelégeltem ezt az állapotot, ki szeretném őket huzatni ( több, mint tíz fogról van szó)
Pszichés beteg vagyok, mivel rettegek a fogorvostól a pszichiáterem nyugtatót írna fel, amit néha szoktam szedni, nagyon letompít, sokszor órákra el is alszom tőle (antipszichotikum)
A kérdésem az lenne, hogy a fogorvos így általában vállalja a kezelést?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Hasonló esetekben szoktuk javasolni a fogak altatásban történő eltávolítását, ezzel csökkentve a kezelésekkel járó pszichés traumát. Javaslom keresse fel rendelőnket konzultáció céljából, melynek keretében röntgent készítünk, ami alapján kezelési tervet írunk Önnek. Addig is az árakról a honlapon tájékozódhat.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk