A fogorvos válaszol

Gyógyszeres tömés utáni fájdalom

Tisztelt Doktornő! Mikor beleszúrtak az ínyembe ilyen tű féleséget és úgy kaptam gyógyszeres tömést akkor elkezdett fájni a fogam de nem tudom miért. Lehet, hogy a tűszúrás miatt? Kérem segítsen!Előre is köszönöm!

Válasz

A tűszúrástól biztos nem fájdult meg a foga. Valószínűleg a fog amiatt kapott gyógyszeres tömést, mert már érintettek a fog belsejében található idegek és ez már járhat utófájdalommal. (Ettől függetlenül természetesen előfordul, hogy injekció közben a tű megsérti a csonthártyát és ez okoz később helyi panaszokat, de ekkor a szúrás helye érzékeny, nem pedig a fog.)

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk