A fogorvos válaszol

Gyökèr kezelès

V. Krisztina

Tisztelt Dr. Nõ!
Az egyik fogamat két alakalommal gyökèr kezelte a dr nõ, majd be tömte. A gyökèr kezelès során nem kèrtem èrzèstelenìtõt ugyanis nem fájt. Azonban most nem tudok rá harapni. Nagyon fáj. Alatta èrzem hogy be van dagadva.
Valyon mi lehet a gond?
Köszönöm :Krisztina

Válasz

Kedves Krisztina!

Pontosan megmondani, hogy mi lehet a gond egy röntgen felvétel után lehet csak, esetleg igényelhet az eset egy CT felvételt.

Általában hasonló panaszok esetén fel nem tárt csatorna, vagy a gyökércsúcs végén lévő gyulladás okozza a problémát.

Ennek megoldása első körben a gyökértömés cseréje, majd az eset követése. Egy már kezelt, de nem sikerült gyökértömés cseréjét minden alkalommal úgynevezett mikroszkópos technikával javasoljuk, ami 95% feletti sikeraránnyal bír.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk