A fogorvos válaszol

gyökér

.

Tisztelt Fogorvosok!

A mai nap folyamán a 4 gyökér csatornájának „tisztítása” befejeződött. Megkaptam a gyógyszerestömést. Miután haza indultam azonban kellemetlen érzés kapott el,ami időnként ismétlődik. Olyan érzés mintha, levegő lenne a tömés alatt, ami kipukkanna. Ez egy enyhe kattanó/pukkanó hanggal társul.

A kérdésem az lenne, hogy azon kívül, hogy ez kellemetlen, okozhat e problémát, addig amíg meg nem kapom a végleges tömést.

Válasz

Kedves Kérdező!

Gyökérkezelésnél a kezelések után 1-2 napig ráharapási érzékenység jelentkezhet, aminek rendszerint múlnia kell. Ha a panaszok fennállnak, esetleg rosszabbodnak, fájdalom vagy duzzanat jelentkezik, mindenképp keresse fel kezelőorvosát soron kívül!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk