A fogorvos válaszol

gyökér

.

Tisztelt Fogorvosok!

A mai nap folyamán a 4 gyökér csatornájának “tisztítása” befejeződött. Megkaptam a gyógyszerestömést. Miután haza indultam azonban kellemetlen érzés kapott el,ami időnként ismétlődik. Olyan érzés mintha, levegő lenne a tömés alatt, ami kipukkanna. Ez egy enyhe kattanó/pukkanó hanggal társul.

A kérdésem az lenne, hogy azon kívül, hogy ez kellemetlen, okozhat e problémát, addig amíg meg nem kapom a végleges tömést.

Válasz

Kedves Kérdező!

Gyökérkezelésnél a kezelések után 1-2 napig ráharapási érzékenység jelentkezhet, aminek rendszerint múlnia kell. Ha a panaszok fennállnak, esetleg rosszabbodnak, fájdalom vagy duzzanat jelentkezik, mindenképp keresse fel kezelőorvosát soron kívül!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk