A fogorvos válaszol

Gyökércsúcs Rezekció

K. Évi

Jó napot kívánok! Szeptember 9 én 6 darab fogamon gyökércsúcs műtétet hajtottak végre.
A tegnapi napon 16 án a varratszedés megtörtént. A mai nap csütörtök délután, fent, bal oldalon egy fogamnál szétnyilt a sebem. Hívtam a szájsebészetet és holnap reggel tudnak megvizsgálni. Kérdésem, hogy veszélyes e ha szétnyílik a seb, és mennyire gyakori hogy 6 fogat egyszerre rezekállnak? Köszönöm ha válaszol a kérdésemre! Üdvözlettel: FÉ

Válasz

Kedves FÉ!

Mivel az Ön esetével kapcsolatban semmilyen információnk nincs, így sajnos kielégítő választ sem fogunk tudni adni. Amennyiben ezt a kezelési tervet kapta, minden bizonnyal ez volt a legjobb, elérhető beavatkozás.

A seb szétnyílása különösebb hátránnyal nem jár, amennyiben mihamarabb ellátják.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk