A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés

H. Dániel

Lehetséges a teljesen fájdalom mentes gyökérkezelés? Korábbi tapasztalataim alapján mindig erőteljes fájdalommal járt a helyi érzéstelenítés ellenére. Eltér valamiben az Önök által használt érzéstelenítési eljárás?

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy gyökérkezelésre szoruló fog, amennyiben be van gyulladva, érzéstelenítés ellenére is okozhat panaszokat. Gyulladás alatt itt most azt az állapotot értem, amikor a fogbél éppen készül elhalni. Rendszerint ez az állapot hajtja el az embert fogorvoshoz. Ilyenkor nehézkes lehet a teljes érzéstelenség elérése, de nem lehetetlen. Éppen ezért is fontos a rendszeres szűrővizsgálat, elkerülendő ezt a problémát.

Minden más esetben a beavatkozás fájdalommentes.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk