A fogorvos válaszol

gyökèrkezelès

üdv azt szeretnèm kèrdezni
hogy nekem elöl a metszöfogam fent 4-szer gyökèrkezeltèk 4 röntgeneztèk
ès mèg mindig fàj a fogam èrzèkeny
hidegre melegre kopogtatàsra és ha kezeli akkor fàj nem tudja a gyökèrtömèst beletenni amig a fog fàj ha mègis sikerül a kezelès akkor korona kell rà ès mèg ilyen horpadàs is van rajta a felsö rèszèn
lehet hogy ki kell húzni?
válaszàt vàrom ès köszönöm

mi a teendö ebben az esetben?

Válasz

Kedves Kérdező!

Sok oka lehet annak, ha egy gyökérkezelt fog fáj. Alapvetően a kezelések között fellépő pici fájdalom, ami ingerre keletkezik sokszor normálisnak is tekinthető, és ilyen esetben nem is szoktunk várni arra, hogy a fájdalom elmúljon.

Egy mikroszkópos endodontiai konzultációt javasolnék, hogy pontosabb képet kapjunk. Szájvizsgálat és röntgen felvételek nélkül pusztán csak találgatni tudunk, mi lehet a probléma.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk