A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés

De ha ki van gyökérkezelve
Az orvosom megmondta hogy ö màr ebböl kihozta a maximumot semmit nem tud màr tenni a fogamért mindent megtett 4 àt gyökérkezelte röntgenezte
És arra következtettek ki kell húzni a fogam

És pótolni a fogat

Válasz

Kedves Kérdező!

 

Látatlanban sajnos valóban nem tudunk közelebbit mondani, de előfordul, hogy bár a hagyományos gyökérkezelés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mikroszkópos technikával mégis megoldható lehet a probléma. Ennek eldöntésére viszont jelentkeznie kellene endodontus szakorvoshoz konzultációra, ami során a szakorvos el tudja dönteni, hogy a fog menthető-e vagy el kell esetleg távolítani.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk