A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés

S. Orsi

Tisztelt Fogorvos!
Gyökérkezelésem volt, 4 alkalommal: az utolsó kedden volt. Tegnap kellett volna véglegesen tömni, de annyira lebetegedtem, hogy nem akartam ezt bevállalni,
és amiatt sem, mert a keddi kezelés után 2 napig fájdalmaim voltak, úgy éreztem, jobb, ha a kezelt fogamat egy ideig nem gyötrik. A doktornőm szerint jobb lenne
már most véglegesen betömni. Azt szeretném kérdezni, hogy gondot okozhat-e, ha mégis így az ideiglenes tömés marad néhány hétig (az ünnepek miatt január közepéig)
Nekem stabilnak tűnik a mostani ideiglenes tömés. Előre is köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Alapvetően azt a nézetet támogatjuk, hogy minél hamarabb készüljön el egy gyökértömés. Ettől függetlenül általában nem jelent gondot, ha a megfelelő gyógyszeres lezárás mellett a végleges gyökértömés kicsit később készül el.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk