A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés

K. Judit

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Nekem az lenne a kérdésem hogy gyökérkezelik a bal fent lévő 5 fogamat és amikor megyek vissza az orvosom már kiakarja húzni mert amikor kezeli akkor fáj.. Mármint az amikor kiszedi a tömést. És amikor a gyógyszert belehelyezi. Elsőnek amikor tisztította akkor nem kaptam bele ideiglenes tömést és 3 hétig nyitva volt. Utánna kaptam bele calciumot és ideiglenes tömést. És a 2-nál (tegnap előtt) kaptam bele calcium hidrogént vagy mit és ideiglenes tömést megint. Az elsőnél nem volt semmi baj, de tegnap amikor megkaptam a második tömést azóta fáj.. Nem nagyon de azért érzem. Lehetseges hogy a doktor nő nem gyökérkezelte ki teljesen a fogamat??

Válasz

Kedves Kérdező!

A fog eltávolításának önmagában a kezelések közötti fájdalom nem lehet indoka! Az Ön által leírt panaszok bőven beleférnek a normális, általában mindenkinél meglévő panaszok közé. Amennyiben pusztán ennyi az indok, én kérnék egy másodvéleményt, mielőtt a fog húzásra kerül.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk