A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés

.

Tisztelt Fogorvos! Öntött csapos műcsonk és korona van a gyökér kezelt fogamon. Ezt lehet újra GYÖKÉR KEZELNI koronán keresztül? Nem szünt meg az ínynél lévő fájdalom. Üdvözletem.

Válasz

Kedves Kérdező!

Először is, tisztázni kell, hogy mi a pontos panasz.

Amennyiben a gyökérkezelés volt esetleg sikertelen, és elváltozás alakult ki a gyökércsúcs körül, úgy egyéni mérlegelés alapján lehetséges lehet az öntött csap eltávolítása, és újbóli kezelés. Másik választási lehetőség a problémát sebészi úton megközelíteni.

Levelében panaszát ínynél jelentkező fájdalomként írja le, ami ha tényleg ott fáj, valószínűleg független a gyökértöméstől.

Így pontos választ kizárólag személyes konzultáció alkalmával tudunk adni.

Üvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk