A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés gyulladással

P. Kóté

Tisztelt Doktor Úr/Nő !
Tegnap délután tömésre volt időpontom, de a Doktornő gyökérkezelést is javasolt. Ezt el is kezdtük,de mint kiderült gyulladás van a fogamban.Körülbelül 5 percig bírtam, majdnem elájultam a fájdalomba. Azt javasolta a Doktornő, hogy Augmentin-t szedjek 1 hétig ,utána lemegy a gyulladás. A kérdésem az lenne, ha lement a gyulladás és vissza megyek, utána nem fog ennyire fájni? Nagyon elvagyok kereseredve, soha nem volt rossz tapasztalatom a fogorvosoknál, de a tegnap maga volt a pokol. Nagyon szépen köszönöm a válaszát előlre is. Maradok tisztelettel: Kóté Patrik.

Válasz

Tisztelt Patrik!

A gyulladt szövetek esetében az érzéstelenítő hatásfoka csökken. Nagyobb adag érzéstelenítővel, illetve vezetéses érzéstelenítéssel kikerülhető a kellemetlen élmény. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk