A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés közbeni vérzés

.

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Fogorvosom gyökérkezelést javasolt korona felrakás előtt, melynek során, a gyökér csatornák tisztításakor – már 2 alkalommal – a csatornában – szerinte erős – vérzést észlelt. Azt mondta, hogy ez nem fordulhatna elő, és emiatt nem tudja hogyan fogja betömni a fogat. Kérdés: mitől vérezhet a foggyökér csatorna és mi a teendő vele? Köszönettel Ú. Irén

Válasz

Ha gyulladás van a gyökércsúcs végén vagy a gyökérkezelő tűkkel éeintjük a gyökércsúcson túl a csontot, előfordulhat vérzés. Gyógyszeres lezárást követően ez múlni szokott.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk