A fogorvos válaszol

gyökérkezelés szájzárral

.

Üdvözlöm! mozgássérült vagyok, kerekesszékkel közlekedem, a szájzár az erőkifejtés okán alakult ki. Sajnos az utóbbi 2hónapban, kihúzták a bölcsességfogam, baloldalt alul és a mellette lévő fogat bekellett tömni, viszont azóta érzékeny és a kezelést foghúzással oldanák meg,a mit nem szeretnék, ezenkívül ugyanezen oldalt,, felül érzékennyé kezd válni szintén 7-es rágó is.
valami kezelést tudnának vállalni és körülbelül milyen árban
köszönöm
Parti Angéla

Válasz

Kedves Angéla!

A szükséges kezeléseket, illetve pontos árajánlatot csak személyes konzultáció alkalmával tudunk adni Önnek.

Ennek oka, hogy egyrészt fel kell mérnünk a szájzár súlyosságát, a beavatkozásokhoz rendelkezésre álló „teret, valamint szájvizsgálat, és röntgenek segítségével meg kell határozunk a szükséges beavatkozásokat.

Időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk