A fogorvos válaszol

gyökérkezelés szoptatás alatt

Az lenne a kérdésem Doktorú/nő,hogy gyökérkezeltettem a fogam mivel fájdalmaim voltak,de ezen most gondolkodtam el,hogy gyógyszeres tömés ven benne kb 2 hétig, ez nem okozhat problémát a szoptatásnál?belekerül az anyatejbe???e miatt most nagyon aggódom!Előre is köszünettel.ui:természetesen közöltem,a fogorvossal,hogy szoptatok. Ez amúgy befolyásolja,hogy milyen gyógyszeres tömést tesznek bele ilyenkor?vagy minden gyökérkezelésnél mindenki ugyanazt kapja?

Válasz

Szoptatás alatt is gyugodtan lehet a gyökércsatornákat gyógyszerrel lezárni, ezek helyileg fertőtlenítik a fog belsejét, az anyatejbe nem jutnak át.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk