A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés után

K. Gergő

Kedves olvasó, túl vagyok a második beülésen, tömés alatt elhalt fog miatt lett gyökér kezelve a fogam, borzasztó fajdalmak után felszabadultam az első kezelés után, megszűnt a panasz, boldog voltam, tegnap volt a második és estére ugyan úgy fájt mint régen, állítólag hat a fertőtlenítő ami benne van, de ez normális hogy ennyire érzékeny egy úgymond halott fog? Köszönöm szépen előre is a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy gyökérkezelés alatt álló fog lehet panaszos. Ennek a panasznak rend szerint ráharapási, kopogtatási érzékenységben ki kell merülnie, esetleg enyhe fájdalom inger nélkül.

Amennyiben ilyen heves fájdalmak jelentkeznek, úgy érdemes jelentkezni a beavatkozást végző kollégánál.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk