A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés utan fajdalom

Jó napot!
Olyan problémám van, hogy október 13ától járok gyökérkezelésre. Most már 7. Alkalommal megyek és még mindig rettenetesen szokott fájni és nagyon érzékeny a hidegre. Van egy idő amikor csak egy kicsit fájdogál, mármint két kezelés között(ami 1 hét szokott lenni) de például most annyira fáj hogy már több fájdom csillapító van bennem es meg mindig nagyon fáj. Mitől tarthat ilyen sokáig a gyökérkezelés és miért nem csökken a fájdalom es az erzékenység?
Előre is köszönöm a választ.

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy jól sikerült gyökérkezelést követően enyhe panaszok előfordulhatnak, az természetes. Hidegre a kiidegelt fog már nem regaál, tehát előfordulhat, hogy egy másik foggal is gond van. Továbbá egy korrekt gyökérkezelés az esetek döntő többségében 2. alkalommal elkészíthető.

Javaslom másodvélemény kérését, illetve mivel a kezelés problémásnak látszik, mikroszkópos gyökérkezelés elvégzését.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk