A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés után feldagadt arc

.

Tisztelt Fogászat!Tegnap koradélután voltam Önöknél, az egyik fogam gyökérkezelése lett elkezdve. Éjszakára feldagadt nagyon az arcom, de nem fáj. Azóta is ugyanúgy fel van dagadva (de csak az arcom, a kezelt fog körül nincs probléma).Vissza kéne mennem sürgősen vagy a hétfői időpontig nem lesz gond?Előre is köszönöm a választ!

Válasz

A z arcduzzanat sajnos előfordulhat gyökérkezelést követően. Ebben az esetben antibiotikum szedése javasolt. Kérem, ha az arcduzzanat a holnapi nap folyamán tovább nő, keresse fel a lakhelye szerinti ügyeletes fogászati központot, ahol felírják Önnek az adekvát antibiotikumot.

Kérem, a hétfői nap folyamán keresse fel Fogászati Központunkat!

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk