A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés után ínyduzzanat

Anikó

Tisztelt Doktornő!Csütörtökön sajnos gyökérkezelni kellett az egyik fogamat. Gyógyszeres tömést kaptam, következő csütörtökön (4 nap múlva) kell visszamennem. Két napja azonban erősen bedagadt az ínyem a kezelt fog körül és "lüktet". Mit tudok tenni, hogy a duzzanat lelohadjon illetve Ön szerint szükséges lenne egy korábbi időpontot kérnem a fogorvosomtól? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát: Anikó

Válasz

Mindenképpen keresse fel kezelőorvosát a megbeszélt terminus előtt, mert nagy valószínűséggel az ínyen keletkezett duzzanat miatt el kell távolítani a gyógyszeres tömést a gyökércsatornákból!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk