A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés utáni állapot

V. Monika

Jó napot!

Kérdésem azzal kapcsolatos lenne hogy 5 nappal ezelőtt egyik bal fölső fogamat gyökérkezelték ami azóta is érzékeny és fajdogal,ami akár rendben is van mer gyógyul még és a végleges tömés sincs rajta,a problémám inkabb az hogy a mellette lévő fogam ami szintén tömöt de azt kb 10 éve csinaltak ket napja nagyon elkezdett fajni,érintésre fajdalmas és lüktetve is faj.Ez két napja van,gyógyszert kell bevennem rá.Lehetséges hogy ez is most kezdett el csak szimplan fajni vagy a gyökérkezelt foghoz lehet köze?Az sugárzik ki ennyire ez lehetséges?
Válaszukat/ötletüket előre is köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Abban az esetben, amikor ennyire egyértelműen be tudja azonosítani, hogy a kezelt fog melletti fog fáj, nem valószínű, hogy előbbi okozná a panaszt.

Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk