A fogorvos válaszol

Gyökérkezelt fog

Tisztelt Uniklinik!!
Szeretném megkérdezni 2024 január 17én gyökérkezeltek egy kisölő fogamat és azóta is feszitő érzet és diszkomfort érzetem van nem érzékeny ráharapásra se fáj rtg vizsgálaton minden rendben van elmúlhat még ennyi idő után ez az érzet mi lehet a gond.Köszönöm válaszukat.

Válasz

Kedves Kérdező!

 

A röngent, mivel csak 2D-ben mutat képet, nem tökéletesen informatív, ilyen kérdéses esetekben javasolt lenne egy 3D CT felvétel birtokában endodontus specialistát felkeresnie. Előfordulhat például, hogy extra gyökércsatorna van a fogban, amit még még fel kellene tárni.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk