A fogorvos válaszol

Gyökérkezelt fog

V. Judit

Tisztelt klinika!
Masfél évvel ezelőtt gyökérkezelték a fogamat, de mivel ugyanúgy fájt, masik fogorvos mikroszkóppal is gyökérkezelte. Mi lehet az oka, hogy még mindig fáj, mostanában egyre erősebben, főleg nyomáskor, rágáskor. Ct semmi rendellenest nem mutat, több fogorvosnal is jártam már vele azóta és nem találtak semmit.
Köszönöm
Varga Judit

Válasz

Kedves Judit!

Amennyiben 100%-ban kizárható, hogy a gyökértöméssel lenne a baj, és nem gyanakszunk pl. egy repedésre a fogon, ami okozhat hasonló tüneteket, (és CT felvételen sem látszik minden esetben), úgy érdemes ellenőrizni a fogon lévő pótlás magasságát, a harapási formát, a pótlás széli záródását, az állkapocs ízület állapotát.

Pontosabb információt a CT felvétel megtekintése után tudnék mondani Önnek!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk