A fogorvos válaszol

Gyökérkezelt fog erzekenysége, mitől?

.

Üdv!
A a hátsó fogam volt gyökerkezelve három hete lassan. Egy hete elmúlt az erzékenység raharapásnál de újból megint érzékeny. Miért nem múlt el teljesen? December elején megyek vissza meg tisztíttatni (ideiglenes tömést raknak még bele).
Köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Leírásából az nem teljesen tiszta, hogy a fog csak gyökér kezelve volt-e, vagy már túl van a gyökértömésen is.

Igazából mind két esetben normális még, ha pici érzékenység van. A kezelések között szinte mindenkinél szokott jelentkezni, a gyökértömést követően pedig az esetek döntő többségében szoktak utópanaszok jelentkezni. Ezek rend szerint 3 hét alatt el is múlnak.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk