A fogorvos válaszol

Gyökérkezelt fog törése

Tisztelt Doktor Nő/Úr!Kissé elkeseredett vagyok. Eddig egyetlen egy fogammal sem volt problémám. Sajnos a jobb felső 5-ös fogamból kiesett egy darab. Két hete gyökérkezelték, múlt héten gyökértömték. Tegnap (jan. 31-én) végső fedőtömést kaptam. Egy óra múlva már tapasztaltam, hogy a fog belső falának több, mint fele ki van törve! A kérdésem az lenne, hogy milyen kezeléssel menthető meg a fogam? Esetleg a kitisztítás során nagyon elvékonyította a doktornő a fogam falát és amikor a végső tömés során használt „szorító szerkezettel” összeroppant a fogam belső fala? Attól félek, hogy már nem sokat lehet segíteni, mert ínyig ki van törve.Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A fogat mindenképpen koronával lenne ajánlott ellátni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk