A fogorvos válaszol

gyökérkezelt fog vérzése

Jó napot kívánok! Kb 1 éve gyökér kezelték a fogamat ,le van fixálva a gyökér ,de még nem mentem vissza végleges tömésre ,most viszont vérzik a fog körül .Nagyon fájdalmas volt a kezelés ,és nagyon félek visszamenni mert a fogorvos tömésnél összetömte a két fogamat és a kezelés alatt sokat káromkodott …Miért vérezhet a fog körül?Válaszát előre is köszönöm

Válasz

A fogat rögzítő fogágy illetve az íny vérzése legtöbbször fogkő, ínygyulladás vagy fogágybetegség talaján alakul ki. Az összetömött fogak szintén íny- és fogágygyulladásra hajlamosítanak, mindemellett a tömések alászuvasodásának esélye is megnő. Azt javaslom, amennyiben elveszítette bizalmát korábbi kezelőorvosa irányában, úgy keressen másik szakembert!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk