A fogorvos válaszol

gyökérkezelt fog vérzése

Jó napot kívánok! Kb 1 éve gyökér kezelték a fogamat ,le van fixálva a gyökér ,de még nem mentem vissza végleges tömésre ,most viszont vérzik a fog körül .Nagyon fájdalmas volt a kezelés ,és nagyon félek visszamenni mert a fogorvos tömésnél összetömte a két fogamat és a kezelés alatt sokat káromkodott …Miért vérezhet a fog körül?Válaszát előre is köszönöm

Válasz

A fogat rögzítő fogágy illetve az íny vérzése legtöbbször fogkő, ínygyulladás vagy fogágybetegség talaján alakul ki. Az összetömött fogak szintén íny- és fogágygyulladásra hajlamosítanak, mindemellett a tömések alászuvasodásának esélye is megnő. Azt javaslom, amennyiben elveszítette bizalmát korábbi kezelőorvosa irányában, úgy keressen másik szakembert!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk