A fogorvos válaszol

Gyökérkezelt fog

C. Lilla

Tisztelt hölgyem/uram!
Decemberben megkezdett gyokerkezelt felső 5os fogammal vannak problémák! Egy gyökérrel rendelkező fog, ami sajnos gyulladas miatt kellett ,hogy gyokerkezeles ala essen! Az elso tisztítás utan betomte a fogorvos gyogytomessel, de a fog fajdogalt , tobbszor tisztitotta majd betomte de nem valtozott ! Jelenleg ket het nyitva hagyott idoszak utan ismét letomte gyogytomessel, a nyitva hagyott idoszak alatt folyamatosan jartam tisztitotta . Most a legyogytomes utan negy napig tünetmentes volt a fogam, sajnos ma ismét elkezdett fajdogalni! A fajdalom nem elviselhetetlen de kellemetlen, kopogtatasra erosebb es spontán is erzem!
Kerdesem az lenne , hogy az 5.napon ez normálisnak számít es legyek turelmes , vagy mashol lehet a problema ?!
Koszonom a valaszt elore is!

Válasz

Kedves Kérdező!

Röntgenfelvétel ismeretének hiányában arról, hogy a fog milyen eséllyel tartható meg, sajnos nem áll módunkban véleményt alkotni, azonban egy ennyi ideje problémás foggal javasolt lenne endodonciában jártas specialistát felkeresnie.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk