A fogorvos válaszol

Gyökérkezelt húzás.

M. Sándor

Tisztelt Klinika!
Van egy kb 20 éve gyökérkezelt felső 4-es fogam ami ráadásul valamikor el is tört de felépítették. Most az oldalán megjelent egy kis táska ami a régi fogorvosom szerint azt jelenti, hogy húzni kell. Ő ezt nem vállalja ( vajon miért? ) Sajnos novemberben kihúzott egy nagyörlőt mert nem sikerült a gyökérkezelés és zsibbaddás alatt nem volt más választás. azonban akkor rosszul lettem és jelenleg nagyon tartok az ismételt húzástól. ( lehet,hogy ezért? ) Ráadásul szorongó vagyok , ami nem zavaró a mindennapi életben és minimális de ebben az esetben jelentősen befojásolja az életemet.
Jelentkezzek egy megbeszélésre és ott eldöntik, hogy mi a teendő vagy rögtön a húzásra kell mennem?
Válaszikat köszönöm.
A tavalyi évben a panoráma röntgenem már Önöknél készült.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Egy személyes konzultáció és szájvizsgálat alkalmával sokkal több információnk lenne a fog eltávolításának nehézségéről. Így Önt is előre tájékoztatni tudjuk a folyamatról. Valószínűleg szájsebész szükséges az eltávolításhoz és a kolléga inkább nem vállalta ez okból. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk