A fogorvos válaszol

gyökérkezelt törött fog

Ma műtötték meg a fogam a szájsebészeten, a jobb oldali 5ös-ről van szó. Megpróbálta a fogdoki kiszedni, csak a fele jött ki, mert a fogam eltört ezért mentem hozzá hónapokkal ezelőtt, akkor még betömte,pedig ínyalá tört, és most újra megjátszotta ezt a fogam , kitört a tömés és vele a fogam kis darabja is, ami maradt annyira pici volt , h már nem lehetett mit kezdeni vele, és már nem lehetett megmenteni, ezért a szájsebész vette ki, felvágta, és öltve is van. A kérdésem az lenne, h néztem magam tükörben és a műtött oldalon kicsit lefelé görböl a szám, pedig már nem hat az érzéstelenítő. Ugye , ha kiveszik a varratokat , nem marad így??? köszönöm szépen a válaszukat !

Válasz

Az ideg sérüléséből adódó szájkontúr változás lassan, de oldódni fog. „B”- vitamin komplex szedése és soft – lézer kezelés gyorsíthatja a sebgyógyulást.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk