A fogorvos válaszol

Gyökértömés készítés alatt

N. Vivien

Tisztelt Uniklinik!

Nekem amikor gyökértömték a fogam, nem tudom, közben használtak egy olyan eszközt, amit ráerősitettek a fogamra és csavartàk mondták az ìnnyem lehetséges szurni fogja,szúrta is és érzékeny is azon a helyen de tudom természetes. valami eldobatos lehetet mert a fogorvos rossz irányba csavarta és el tört. Mondta semmi baj és újra csavarta. Nekem ez nagyon új volt természetesen érdekelt, mi lehetett az el, egy kis ideig fent lógott a számban, de a fogorvos nem mondta el,pedig nem ijedtem volna meg mert tudom rosszat nem csinálnak, csak csupán új volt és mai napig érdekel az interneten is kutattam de smi ilyet nem találtam mert a nevét nem jegyeztem meg. Magukhoz szeretnék fordulni hogy segítsenek nekem mi lehetett ez az eszköz és mit csináltak akkor, miért kellet? Köszönöm előre is a segítséget.

Válasz

Tisztelt kérdező!

Nehéz ez alapján beazonosítani a műszert. Lehetett egy matrica, kofferdam kapocs, bármilyen izolálást elősegítő műszer, mely valószínűleg azért kellett, hogy a nyál ne menjen a gyökérkezelés alatt a fogba. Üdvözlettel : Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk