A fogorvos válaszol

Gyökértömés után

N. Vivien

Tisztelt Doktor Úr/Nő?

Most 19. én gyökértömték a jobb oldalon, felül, a hátsó előtti, rágó fogamat. De ràharapàsra érzékeny és még fáj van hogy lüktet az egyik nap jobb a másik nap rosszabb . Mennyi ideig normális ez az érzékenység? Például egy,kenyér darabra se tudnák úgy raharapni mert fáj.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Válasz

Kedves Kérdező!

Ez az első 3 napban teljesen normális, 2 héten belül elmúlik általában minden fájdalom. Érzékenység fennállhat akár több hónapon keresztül is, de ez esetben mindenképpen érdemes kontroll röntgen felvételt is készíteni majd. Üdvözlettel Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk