A fogorvos válaszol

Gyökértömés utáni arcduzzanat

Gyokertomesem volt 4 nappal ezelott,utana fajdalom csillapítóval csillapítottam a fajdalmat meg az orvos antibiotikumot írt fel,amit rendszeresen szedtem.4 nap utan arra ébredtem hogy az arcom fel van dagadva,a fajdalom elmúlt csak zavar a pufadt arc.Normalis ez ilyenkor?Meg meg van az orvos altal felirt antibiotikumbol,szedjem tovabbra is vagy hadjam abba.Koszonom Judit

Válasz

Az antibiotikum szedését nem szabad abbahagyni a kúra vége előtt, mert ezzel a rezisztens baktériumok számának növekedését éri el!

Az arcduzzanat miatt, ha azt a gyökérkezelt foga okozza, akkor el kell távolítani a gyökértömést, majd a teljes duzzanat elmútával lehet újra végleges töméssel ellátni a foggyökeret.

 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk