A fogorvos válaszol

Gyulladás

A. Éva

Tisztelt Uniklinik!

Olyan kérdésem lenne hogy 2 fogam közötti inyrész (papilla) enyhén be van gyulladva 2helyen.Vérzékeny volt,de pár napja elmúlt amióta fogkőeltávolitásom volt,és fogkrémet is váltottam.A paradontologián mondták hogy be kell mennem 1x kapok rá kezelést és meg fog szünni.,de azt nem mondták hogy milyen kezelést fogok kapni.Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor milyen kezelést alkalmaznak?
Köszönöm a válaszokat.
A.Éva

Válasz

Kedves Éva!

Sajnos nem áll rendelkezésre az Ön diagnózisa, illetve az, hogy mi a kiváltó ok. Kizárólag ezek tükrében lehetne megmondani, hogy a kialakult problémát milyen módon lehet kezelni, és ez pontosan milyen beavatkozást jelent. Tippelgetni nem szeretnék, mert a lehetséges beavatkozások meglehetősen széles skálán mozognak az egyszerű tisztítástól egy esetleges műtétig.

A pontos beavatkozásról, illetve állapotának részleteiről kérem érdeklődjön kezelőorvosánál.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk