A fogorvos válaszol

Gyulladás

.

Tisztelt Dr Úr – Nő
Kérdésem az lenne, hogy 5napja jobb oldalon alul a leghatsó fognak a fele le tört, rettenetesen fáj lüktet, illetve oly annyira be gyulladt hogy az álllkapcsom is nagyon fáj és nem bírom ki nyitni a szám, a nyelés is nagyon fáj a nyirokcsomók is be gyulladtak, vettembe gyulladás csökkentő gyógyszert, fájdalom csillapító sem hat, próbáltam öblögetni jegeltem de semmi javulás. Enni sem tudok inni is alig.
Válaszát előre is köszönöm szépen.

Üdvözlettel, Klaudia

Válasz

Kedves Klaudia!

Javaslom, haladéktalanul keressen fel szájsebészeti rendelést/ügyeletet, egy ilyen szájnyitási és kiváltképp nyelési nehézséggel járó gyulladásnak komoly szövődményei lehetnek! Antibiotikum szedése is javasolt lenne a megfelelő fogászati kezelés mellett, ami lehet a fog eltávolítása, szerencsésebb esetben a tályog megnyitása es a fog szakszerű gyökérkezelése  

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk