A fogorvos válaszol

Gyulladás

.

Jónapot kivánok!

Október 9 en kezdett ek a fogam fájni. Hétfőn már mentem fogorvoshoz. Elhalt fogat kellett volna húzni. 3inekció után is nagy fájdalmat éreztem igy nem lett kihuzva.
Irt fel gyulladascsokkentot(antibiotikumot) de nem váltottam ki mert szoptqtas alatt nem szedhető ( 1éves a babám oktober 24 en )
A fogam mostmár nagyon enyh2n fáj de a fog korul az arcom kicsit bedagadt es az állkapcsom fájlalom most inkább. A benuront szedem ga nagyon fájna azt lehet szoptatás alatt ugy tudom. Evés/rágás után fáj főként de inkább az állkapcson körül
A kérdésem az lenne hogy nincs e olyan gyulladás csökkentő amit szedhetnek szoptatás alatt ?? És hogy a gyulladástól lehet e valami komoly bajom ? Vagy a babának?

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos mivel nem ismerem az Ön kórtörténetét, alapbetegségeit, szedett gyógyszereit stb. levélben nem áll módomban válaszolni kérdésére. 

Gyógyszereléssel kapcsolatos kérdéseket minden esetben a pontos anamnézisét ismerő kollégának kell feltennie.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk