A fogorvos válaszol

Gyulladás

M. Nikoletta

Tisztelt Uniklinik!

Kedden jártam először fogázaton a Szent Királyi fogászaton. Aznap röntgen után egyik doktor húzta volna, de egy másik már menteni szerette volna. Aznap végül gyöérkezelve lett a jobb hatsó 7 fogam. 2 lidokaint kaptam vezetésesen, az érzéstelenítő elmúlása után, már éreztem, hogy nem tudom kinyitni a szám. Másnap visszamentem, mert bedagadt az állam alatt és a szájnyitásom továbbra is korlátozott maradt. Ekkor kaptam antibiotikumot, a számat tornáztatni kell, a fogamat pedig felnyitották, hogy azon keresztül örüljön a genny. Naponta jártam vissza azóta tisztítására. Sajnos azon keresztül nem ürül, de ugy látják az amtibiotikum ha lassan is, de javít a helyzeten, hétvégére még nem zárják le, mert hátha mégis ürül + nem durranjon be véletlenül sem. Én nem látom, hogy bármennyire is javulna.. sőt. Úgy érzem mintha terjedne át a másik oldalra. Normális ez?

Válasz

Kedves Kérdező!

Jelen esetben sajnos az Ön leírásán kívül nem rendelkezünk egyéb információval az esetről (röntgenek, CT-felvétel, szájvizsgálat). Így sajnos választ sem fogunk tudni adni Önnek.

Amennyiben úgy érzi, állapota romlik, kérem keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk