A fogorvos válaszol

Gyulladás

.

Tiszteletem!
Pár napja elkezdett fájni az alsó középső metszőfogam, vörös lett az ínyem, és a fogam mögött keletkezett egy kisebb „pukli „,gondoltam hátha csak megnyomta egy keményebb étel, és attól ilyen,de mostmar egyre jobban az az érzésem, hogy be van gyulladva. Kérdésem,mit tudok tenni vele,amíg nem jutok el orvoshoz?
Köszönöm

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A leírás alapján mindenképp azt javaslom, hogy keressen fel fogorvost! Előfordulhat, hogy egy íny alá beékelődött étel darab okoz gyulladást, de valószínűbb, hogy parodontalis tasak gyulladt be, aminek kezeléséhez orvosi segítségre lesz szüksége.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk