A fogorvos válaszol

Gyulladt arc

A. Aleva

Jó napot!Én Angliában élek,de most nyáron sikerült haza utaznom. voltam fogorvosnál,egy kis lyuk volt a fogamon,doktornő betomte,2 hétig semmi baja nem volt.Utana szerintem huzatot kaptam,begyulladt az arcom.Mar a fogam egyeltalan nem fáj,de az orrom mellett teljesen a fogamig be van gyulladva és dagadva.Szedtem rá 1 hétig antibiotikumot,de semmi javulás…Most lett megcsinálta a fogam,nem szeretném elveszíteni!Itt nagyon nehéz eljutni fogaszatra,mert még a covid miatt mindig nem vállalnak új betegeket.Surgossegi fogaszatrol pedig nem hallottam jókat.Nem tudom,hogy mi lenne rá a megoldás.Valadzat előre is köszönöm!!

Válasz

Kedves Kérdező!

A problémáját sajnos csak egy fogorvos fogja tudni megoldani, otthoni praktikák a fogászatban nem léteznek.

Mindenképpen fel kellene keresnie egy fogorvost vagy Angliában, vagy itthon.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk