A fogorvos válaszol

Gyulladt bölcsesség fog

H. Enikő

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
2 napja kihuzták a jobb alsó és felső bölcsesség fogamat egyszerre. A felsővel nincsen semmi probléma, az alsót viszont varrni kellett, és gyulladt is volt amikor húzták. Az arcom feldagadt, amire figyelmeztetett is az orvos, viszont szoptatós anyuka vagyok, második napja hogy cataflam nélkül elviselhetetlen a fájdalom így nem tudom megetetni a kislányomat azóta, az algopiryn nem használ. A duzzanat nem múlik. A kérdésem az lenne, hogy normális ez a fájdalom és duzzanat? Mennyi időt vesz igénybe míg el fogom tudni viselni gyógyszer nélkül a fájdalmat?

Válasz

Kedves Kérdező!

Utópanasz esetén érdemes felkeresni a beavatkozást végző orvost kontroll vizsgálat céljából.

Látatlanban sajnos nem tudok Önnek válaszolni erre a kérdésre, mi nem ismerjük az esetet, nem láttunk röntgent stb..

Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk