A fogorvos válaszol

Gyulladt Fog

.

Jó estét kívánok ! Tegnap begyulladt a fogam a fogorvosom dalacint írt fel fájdalomcsillapítónak pedig cataflamot 50mg arról érdeklődnék , hogy mellé szedhetek -e advil ultra forte tabletát és ha igen akkor mennyi időnek kell eltelnie a cataflam és az advil között ! Most jelenleg a cataflam bevétele után körülbelül 3 óra a hatás utána újra nagyon fáj a fogam amíg le nem megy a gyulladás a fogorvosom nem kezeli ! Köszönöm válaszát .

Válasz

Cataflam drazsé mellett Algoflex forte szedése ajánlott, ha nem ismert túlérzékenység! 3 óránként lehet bevenni felváltva.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk