A fogorvos válaszol

gyulladt fog feldagadt arc

Tisztelt Doktor Úr, Doktor Nő! Feldagadt arccal mentem be a a Szentkirály utcai fogászatra,ahol fogröntgen után megáll.,hogy a bal felső hármasnak elhalt a gyökere és ez okozza a gyulladást.Felnyitották,a váladékot egyszer kinyomták. Dalacin 300-at kaptam,és ma is és holnap is mennem kell˙.Kiveszik az antibiotikumos gézt és gondolom kinyomják a váladékot. Az orvos azt mondta hogy az arc dagadtsága lejjebb megy mára. Tegnap is nagyon ronda volt és puffadt, fél arcra kiterjedően,de ma hajnalra már a bal szemem,szemhéjamat is körbevette a duzzanat.Szeretném megkérdezni hogy,ez rendben van-e így, a bedagadt arcra gyulladáscsökkentőnek a két napja szedett Dalacin elégséges-e,tudok-e valamit tenni hogy minél előbb lappadjon.Egy kis jegeléssel próbálkoztam ,bár nem mondták.A fogam, mióta feldagadt az arcom ,nem fáj.Lehet hogy a dagadtság növekedésének örülnöm kellene?Ha ez a dagadás tovább fokozódik nem fogok látni a duzzadt szememmel. Tudok-e valamit tenni, orvosom mindenben jól járt-e el?Várom mielőbbi válaszukat köszönettel és üdvözlettel:Jelinek Judit

Válasz

Megnyugtathatom, orvosa teljesen jól járt el, még azzal is, hogy nem javasolta a terület jegelését, ugyanis pont ettől duzzadt be a szem környéke. Javaslom, hagyjon fel a jegeléssel és kövesse, amit a szájsebész kolléga tanácsol önnek!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk