A fogorvos válaszol

Gyulladt íny a bölcsességfogamnál

Kedves Doktornő!Néhány napja begyulladt az ínyem a bölcsességfogam mellett.Nem foglalkoztam vele,mert rendszeresen fájdogál amit annak tudok be,hogy folyamatosan nő.Most valahogy jobban fáj és sajnos már 3-4 napja fájdalomcsillapítót szedek.Ez nagyon aggaszt,mert anyetejes kisbabám van és félek,hogy nem tesz neki jót.Állítólag nem csak simán nő a fogam,hanem keresztbe szeretne kinőni.Mi a teendőm a fogammal?Hová mehetek a problémámmal és mi a menete.Nem szeretem a fájdalmat,mint általában senki így szeretném minél előbb kezeltetni a fogam.Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A bölcsességfogát nagy valószínűséggel el kell távolítani! Szájsebésszettel rendelkező fogászati helyet érdemes keresni! Ha van friss röntgenfelvétele, akkor azt mutassa mega leendő kezelőorvosának!

Fogászatunknak szájsebészeti profilja is van! Hétfőtől péntekig 7.30- tól 20.00-ig várjuk kedves Pácienseinket!

 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk