A fogorvos válaszol

Gyulladt,gennyes foggal repülés

S. Simsikova

Tisztelt doktornő,
Az lenne a kérdésem ,hogy nagyon veszélyes gyulladt foggal repulni?amerikabol készülök haza vakaciorol es sajnos par nappal utazas elott kapott el a fogfájás. Annyira fájt ,hogy el kellett menjek orvoshoz.kifurta es megölte benne az ideget es mondta ahogy hazaerek menjek gyokerkezelesre.most már nem érzékeny,de ugy erzem mintha genny lenne a fogamba.piros az inyem és kicsit meg van dagadva.sajnos uj repjegyet nem tudok venni úgyhogy muszály hazarepulnom.nagyon nagy fájdalmakra szamíthatok?remelem nem lehet nagy bajom?az nyem mar 3 napja van bedurranva es afogam nyomasra érzekeny.örülnék ha tudna valamilyen tippet adni hogy éljem túl a repulest.
Elore is koszonom
Simona

Válasz

Kedves Simona!

Egy, már megkezdett gyökérkezelés esetén a csatornákat gyógyszerrel zárjuk le. Fájdalomra repülés kapcsán csak akkor kell számítani, ha esetleg az egyik csatornában nagyobb levegő buborék marad, ami reagálhat a nyomásváltozásra emelkedéskor, illetve a gép süllyedésekor. Erre azonban meglehetősen kicsi az esély, ne féljen.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk