A fogorvos válaszol

Gyulladt,gennyes foggal repülés

S. Simsikova

Tisztelt doktornő,
Az lenne a kérdésem ,hogy nagyon veszélyes gyulladt foggal repulni?amerikabol készülök haza vakaciorol es sajnos par nappal utazas elott kapott el a fogfájás. Annyira fájt ,hogy el kellett menjek orvoshoz.kifurta es megölte benne az ideget es mondta ahogy hazaerek menjek gyokerkezelesre.most már nem érzékeny,de ugy erzem mintha genny lenne a fogamba.piros az inyem és kicsit meg van dagadva.sajnos uj repjegyet nem tudok venni úgyhogy muszály hazarepulnom.nagyon nagy fájdalmakra szamíthatok?remelem nem lehet nagy bajom?az nyem mar 3 napja van bedurranva es afogam nyomasra érzekeny.örülnék ha tudna valamilyen tippet adni hogy éljem túl a repulest.
Elore is koszonom
Simona

Válasz

Kedves Simona!

Egy, már megkezdett gyökérkezelés esetén a csatornákat gyógyszerrel zárjuk le. Fájdalomra repülés kapcsán csak akkor kell számítani, ha esetleg az egyik csatornában nagyobb levegő buborék marad, ami reagálhat a nyomásváltozásra emelkedéskor, illetve a gép süllyedésekor. Erre azonban meglehetősen kicsi az esély, ne féljen.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk