A fogorvos válaszol

hányinger

Tisztelt Doktor úr!Amikor állapotos voltam, a szokásos fogászati ellenőrzésre mentem. Be is tömték az egyik fogamat, de közben elkapott az öklendezés. Előtte pedig 2 db B6 vitamint is bevettem. Azóta is félek újra elmenni, mert félek a fellépő hányingertől, szinte fóbiám lett ettől. A terhességem előtt nem volt semmi ilyen jellegű problémám, a fájdalomtól sem félek, sem az injekciótól. Esetleg ha bevennék Deadalont, az segítene a problémámon? A kezelés előtt mennyi idővel vegyem be, és elég 1 szemet? Vagy esetleg mit javasolna a garatreflex enyhítésére? Köszönettel: Krisztina

Válasz

2 szem Daedalon a kezelés előtt minimum fél órával!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk