A fogorvos válaszol

Harapásemelő

C. Hajnalka

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Lassan 2 éve van állkapocsizületi problémám.
Mint kiderült mélyharapásom van. A kezelés ideje alatt alsó majd felső harapásemelő sínt kaptam. A probléma részlegesen oldódott csak meg. Továbbra is fenn áll az állkapocsizületi betegseg egyes tünete. Mellé még társult az a problèma is, hogy a fogorvosom fogszabályozást javasol. Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan kezelés amely mind a fogszabályozásra, mind pedig az állkapocsizületi problémámra megoldás lehetne? Mennyi ideig tarthat egy ilyen kezelés? Mennyibe kerülne? Előre is köszönóm válaszukat.

Üdvözlettel: Cs.Hajnalka

Válasz

Kedves Hajnalka!

Maga a fogszabályozás a kezelés, amit Ön keres. Mivel az állkapocs ízület problémája a mélyharapásból származik ( ezt most látatlanban mondom, korrekt diagnózist természetesen csak a megfelelő képalkotók, illetve szájvizsgálat után lehet felállítani), így a probléma okának megszüntetése a harapás megfelelő helyreállítása. Ezt bizonyos esetekben fogszabályozással végezzük.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk