A fogorvos válaszol

Harapásemelő sín

.

Tisztelt Hölgyem/Uram/Mélyharapás és erős állkapocskattogás miatt harapásemelő sínt javasoltak. Érdeklődnék,hogy foglalkoznak-e az említett sín elkészítésével? Amennyiben igen ,mennyibe kerül a teljes kezelés illetve van-e díja az első konzultációnak?Köszönöm válaszátÜdvözlettel:K. Mária

Válasz

Az első konzultáció alkalmával készítünk panoráma röntgenfelvételt, amennyiben nem tud hozni fél éven belüli röntgent. Ebben az esetben a konzultáció 8.5000 Ft. Ha hoz röntgent, a konzultáció 6.000 Ft. Az éjszakai harapásemelő sín ára 20.000 Ft.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk