A fogorvos válaszol

Hátsó bölcsesség fog eltavolitasi műtét utan

C. Jozsef

Jó napot keresem az hogy április 28 án fogmütètem volt és csak felektort írták fel,az arcom be van gyuladva és most május 4 voltam a körzeti fogaszaomnal és írt fel antibiotikumot dalacint, és még a várat Ben van már felére csökkent a duzanat, és még a számat nem tudom 100 százalékos an kinyitni . Ön szerint el távolodik a duzanat meg 2 nap múlva kell vissza menni a korzetihez a varatot kiszedni de nem tűnik ell megint sebészet, köszönöm válaszát.

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos mi nem ismerjük a beavatkozás részleteit, az Ön anamnézisét, szedett gyógyszereit, esetleg meglévő betegségeit, amik a gyógyulást befolyásolhatják. Nem láttuk Önt, nem láttuk, hogy a terület mennyire duzzadt, így sajnos nem tudjuk látatlanul megítélni, hogy mi fog történni.

Fennálló panaszok esetén kérem keresse kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk