Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Hátul az ínyem meg van dagadva!

Tamás

Szerda reggelre belázasodtam, de nappal nem volt semmi bajom másnap reggelre megint lázas lettem és hátul az ínyem bedagadt mind a 2 oldalt és nagyon fáj. Csak levest tudok enni úgy be van dagadva, és közben még a torkom is fáj. Orvoshoz fordultam és az Isoprinisine gyógyszert adat de és úgy érzem hogy nem használ! Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A szimmetrikusan jelentkező panaszok miatt inkább fül-orr-gégészeti, mint fogászati okra gondolnék, de természetesen ez utóbbi sem kizárható. Javaslom, keressen fel egy fül-orr-gégészt, és amennyiben a panaszok eredete megnyugtatóan nem tisztázódik, keresse fel fogorvosát!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk